dijous, 10 de juliol del 2014

Cançoners i Vinyetaires,

ja esteu apunt per aquest cap de setmana? D'aquí a només dos dies arranca la Cançons i Vinyetes, 1ª Fira del Disc i del Còmic de Llinars del Vallès. Que encara no tens les teves entrades i no saps on aconseguir-les? No pateixis, l'entrada és gratuïta i no cal presentar res per venir a la Fira..! Només heu de venir a xafardejar per les cubetes i els expositors dels col·leccionistes de discos i còmics i, a partir d'aquí, deixar-vos portar per l'ambient que hi haurà a la Carpa i a la Plaça dels Països Catalans de Llinars. 
Si des del blog ja us hem anat donant una petita mostra d'alguns dels artistes què hi haurà amb enllaços de les seves actuacions per arreu (Los Carol, Flanaga, Ricard Puigomènech...), avui és el torn de Roleguita & Boquerón. Aquests músics que acompanyen habitualment a Gerard Quintana i Xarim Aresté ens presentaran diumenge 13 de juliol a les 19h. el seu quart disc El xiflat de l'arbre (2014) en el que adapten els contes de tota la vida a ritmes de rock, blues, jazz hip hop a partir de noms ben coneguts com James Brown, AC/DC, The Blues Brothers, etc. Una gran oportunitat perquè els pares i mares melòmans comparteixin amb els seus fills i filles la seva passió. Sembla una quimera, però en el següent video que us deixem ho podreu comprovar:



 I per cortesia dels propis Roleguita & Boquerón, en el següent enllaç podeu descarregar el seu nou disc: http://roleguitaiboqueron.com/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada