divendres, 11 de juliol del 2014

Cançoners i Vinyetaires,

ara sí, esprint final per arribar a la fira de demà amb tot lligat. Nosaltres ja hem dit tot el que havíem de dir i a qui ho havíem de dir; ara és el torn dels assistents, de que us feu vostre la fira d'aquest cap de setmana, de que hi participeu, l'exprimiu i la gaudiu. No hi hauria millor recompensa per a nosaltres.

Abans de dir "fins demà", però, permeteu-nos compartir amb vosaltres com hem anat fent fins avui l'últim dels enllaços a un dels artistes que participarà a la fira. En aquest cas es tracta de Marlai Acoustic, duet de versions de música actual i clàssic de sempre en format, tal com el seu nom indica, acústic (Beyoncé, Rihanna, Adele, Grease, John Lennon o Antonio Vega, entre d'altres). 

De fet, no sé si és que ja estem una mica amb la "fibra" hipersensibilitzada veient la fira tant a prop o què, però ha estat posar-nos el vídeo de Marlai Acoustic a la nostra oficina i se'ns han posat a tots els pèls de punta degustant l'excel·lentíssima versió de "You're the one that I want" de la BSO de Grease que han gravat aquest duet a qui, per cert, podeu seguir a la seva pàgina de Facebook (https://www.facebook.com/marlaiacoustic). Sense més preàmbuls, aquí teniu l'enllaç, no us el perdeu..!

https://www.youtube.com/watch?v=GOHDJXHf6kI


That's all folks. Ens veiem aquest cap de setmana cançoners i vinyetaires. Que tingueu un bon divendres (el dissabte i el diumenge el posem nosaltres). Fins demà..!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada